Bloemen donker

Al mijn ijstaarten zijn op maat gemaakt naar uw wensen.

Ik werk met jullie het thema uit om zo het perfecte ontwerp te maken voor jullie huwelijk. Aangezien geen enkele ijstaart hetzelfde is (noch vanbinnen, noch vanbuiten) bent u er zeker van dat u iets unieks aan uw gasten kan aanbieden.

Neem contact op om een vrijblijvende prijsopgave voor uw huwelijksijstaart te krijgen, of om een afspraak te maken waarbij we al jullie wensen kunnen bespreken.
De agenda voor 2022/23 geopend. Je kunt nu een afspraak inplannen als je in 2022/2023 gaat trouwen!

Tivoli Boutique is gevestigd in Kortenberg en bezorgt in heel België. Bezorgkosten zijn gebaseerd op afstand (met minimum ordergroottes afhankelijk van de afstand). Afhalen in Kortenberg is altijd gratis.

Ben je benieuwd naar het bestelproces? Neem dan een kijkje bij de onderstaande stappen!

Allergenen

Prijs

 
                         

Saus

       
             

Personaliseren

          
                   

Afhaling en vervoer

Het eerste contact

Bij voorkeur heb ik drie maanden voor de grote dag contact met jullie.
De agenda raakt doorgaans snel vol, zeker op de populaire dagen in de lente en zomermaanden. Wacht dus niet te lang!   

 

Vergeet niet de belangrijke details te vermelden: jullie trouwdatum, locatie, aantal gasten en de stijl die jullie in gedachten hebben voor de dag zelf (en voor de huwelijksijstaart). Stuur foto’s door van wat jullie mooi vinden, die jullie eerder op Pinterest of Google hebben gevonden - zo krijg ik een beter gevoel van de stijl die jullie aanspreekt. Alle ijstaarten van Tivoli Boutique zijn uniek en persoonlijk, maar het helpt enorm om een beetje inspiratie te hebben om te beginnen...   

Persoonlijk adviesgesprek
Ik nodig het bruidspaar uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. We bespreken al jullie wensen, en komen samen tot een perfect ontwerp van jullie huwelijksijstaart. Wees voorbereid: ik ga jullie heel veel vragen stellen over jullie trouwdag. Als het goed is weet ik aan het eind van het gesprek genoeg om een passende offerte voor jullie te maken.

                           
Offerte

 

PrijsopgaveOp basis van alle informatie die ik van jullie tijdens het adviesgesprek heb gekregen, werk ik een voorstel, incl. prijsopgave, uit voor jullie.

 

             

Plan een proevertje
Vervolgens maak ik een proevertje. Ik vind het heel belangrijk dat de huwelijksijstaart net zo lekker is als dat ze eruit ziet!

Alle ijstaarten worden vers gemaakt met de beste ingrediënten die ik kan vinden.

Het “smakenmenu” werd zorgvuldig samengesteld en getest. Jullie vinden hier klassieke, vertrouwde smaken, maar ook “out-of-the-box” smaken, die jullie – en jullie gasten – hopelijk nog nooit hebben geproefd. Van verfijnde smaken die perfect passen bij een chique kasteel trouwfeest tot pure rustieke smaken voor een landelijk trouwfeest, alles is mogelijk. Voor de proeverij kiezen jullie twee smaken roomijs en/of sorbet en afwerking.

Daarnaast kunnen jullie alvast nog wat extra inspiratie opdoen voor het design van jullie huwelijksijstaart.                                      
Bevestiging

We bespreken een aantal details van jullie huwelijk:

  • ·         het aantal personen
  • ·         de smaken
  • ·         het thema
  • ·         de kleuren
  • ·         de locatie
  • ·         het tijdstip van het aansnijden van de taart.
Ook gaan we uitgebreid in op het design van de huwelijksijstaart.

Kan ik zelf een taarttopper aanleveren?

Dat is zeker mogelijk. Graag ontvang ik deze twee maand op voorhand om te kunnen beoordelen of deze geschikt is om op een huwelijksijstaart te plaatsen.

Aanbetaling

Om de bestelling te bevestigen vraag ik een aanbetaling van 100% van de totale kosten.

The sweetness starts

Ik heb nu alles wat ik nodig heb en ga aan de slag om een heerlijke én prachtige huwelijksijstaart te maken voor jullie trouwfeest.

...jullie dessert is in goede handen. Ik zorg voor alles rond de huwelijksijstaart. Ik neem contact op met jullie locatie om de bezorgdetails te bespreken. Ik bel met jullie bloemist om zeker te weten dat de juiste bloemen voor de taart gekocht worden. Ik bestel de bijzondere ingrediënten die nodig zijn voor jullie huwelijksijstaart. Mochten jullie nog vragen hebben in deze periode, kunnen jullie altijd contact opnemen.
Kort voor jullie dag wordt alles vers gemaakt en wordt de huwelijksijstaart gemaakt zoals we samen hebben afgesproken.

Levering
Op de dag zelf bezorg ik jullie huwelijksijstaart op de locatie (indien overeengekomen) en zorg ik ervoor dat deze er perfect uitziet.
Ook geef ik graag uitleg aan het personeel betreffende het aansnijden en overhandig ik een snij-en smaakopbouwschema.


Jullie enige taak is genieten van jullie huwelijksijstaart, van jullie dag en van elkaar!

Na jullie trouw

Na jullie trouw zien we elkaar meestal nog een keer. Ik ben natuurlijk reuze benieuwd wat jullie en jullie gasten van de huwelijksijstaart vonden. Hebben jullie mooie foto's van de fotograaf van de huwelijksijstaart en/of het aansnij-moment? Daar word ik altijd extra blij van!

    
Jubileum

Ik zie mijn bruidsparen altijd graag terug voor hun eerste jubileum! 
Ik hoop natuurlijk dat jullie de huwelijksijstaart zo lekker vonden, dat jullie nog een kleine ijstaart voor jullie 1e jubileum willen bestellen (aan een speciaal jubileumtarief uiteraard!). zodat jullie herinneringen aan jullie grote dag kunnen ophalen!

Denk er ook aan om contact op te nemen als jullie een verjaardagstaart, babyshower taart of gewoon-omdat-het-lekker-is taart wensen? 

    
Bedankje

Maak jullie gasten blij met een bedankje dat ze echt willen krijgen. Wie houdt er nu niet van zoet?
Ik pak het mooi in voor jullie, met jullie stijl en themakleuren in gedachten en maak het extra persoonlijk met een “bedankt” kaartje van jullie.

    

Contact

Tivoli Boutique
Sofie Wouters

Blijf je graag op de hoogte?

Meer weten? Volg mij dan op sociale media