Labels

Erkend ambacht
       
Als ambachtsvrouw heb ik de wettelijke erkenning gekregen van de Commissie Ambachtslieden van de FOD Economie (wet van 19 maart 2014). Vooral het authentieke karakter van mijn activiteit, het manuele aspect, handenarbeid en mijn knowhow waren bepalend voor de toekenning van deze erkenning.
Streekproducten Vlaams-Brabant

Tivoli Boutique is gevestigd in Kortenberg
 en lid van straffe streek, streekproducten Vlaams-Brabant, een organisatie van lokale ambachtslieden. Zo bouw ik samenwerkingsverbanden uit met gelijkgezinde bedrijven in Vlaams-Brabant. Streekproducten zijn uitgegroeid tot de culinaire ambassadeurs van onze straffe streek omdat de maken van hun product gebeurt op ambachtelijke wijze, met respect voor de regionale traditie. Het gaat om eerlijke, smaakvolle producten, met liefde en vakmanschap gemaakt die ik op mijn beurt verwerk.
Fairtrade

Om een afzetmarkt te creëren voor Fairtrade producten zet Fairtrade Belgium enerzijds in op partnerschappen met bedrijven. Zelf kopen of verkopen ze niets. Een partnerschap houdt in dat ze de producten controleren en ondersteuning bieden bij vermarkten ervan (bv communicatie-ondersteuning). Anderzijds maakt Fairtrade Belgium de Belg bekend met Fairtrade zodat hij/zij weet waar Fairtrade voor staat en wat hij/zij zelf kan doen in dit verhaal. Tenslotte spelen ze in de op actualiteit en de politiek om een maatschappelijke rol te spelen naar meer verduurzaming en eerlijkere handelsregels, voornamelijk op vlak van voeding.

Tivoli Boutique
Sofie Wouters
Mechelsesteenweg 43
3071 Erps-Kwerps

Socials

Blijf je graag op de hoogte?