Rode vruchten
Al mijn ijstaarten zijn op maat gemaakt naar uw wensen.
Ik werk met jullie het thema uit om zo het perfecte ontwerp te maken voor eender welke speciale gelegenheid dan ook. Aangezien geen enkele ijstaart hetzelfde is (noch vanbinnen, noch vanbuiten) bent u er zeker van dat u iets unieks aan uw gasten kan aanbieden.
De algemene informatie kan u hieronder vinden in de tabs, maar alles kan variëren afhankelijk van de complexiteit van de ijstaart.
Neem contact op om een vrijblijvende prijsopgave voor uw ijstaart te krijgen, of om een afspraak te maken waarbij we al jullie wensen kunnen bespreken.
Allergenen
Prijs
Saus
Personaliseren
Afhaling en vervoer
Prijs
Grootte stapelijstaart
Smaken
- Vanille uit Madagaskar roomijs met donkere Belgische chocoladeroomijs op een krokante chocoladebodem
- Vanille uit Madagaskar roomijs met verse aardbeien van Biobees zelfpluk roomijs op een fijne amandelbiscuit (lente/zomer)
- Vanille uit Madagaskar roomijs met praliné roomijs op een fijne amandelbiscuit (Herfst/Winter)
- Lactosevrij ijs in combinatie met frambozensorbet overgoten met lactosearme slagroom (+€1 per persoon)
Andere smaak roomijs (+€0.5 per persoon) Stracciatella, Mokka van Kiambu koffie uit Kenia van de koffieliefhebber, Karamel met fleur de sel, Fairtrade banaan, Bio fairtrade speculaas, Pistache uit Bronte, amandelmelk, Piemonte hazelnoot I.G.P., ….
Sorbets (+€0.5 per persoon) Framboos, Exotisch fruit, Citroen, …
Bodem van gepofte rijst (+€0.5 per persoon)
Speculaasbodem (+€0.5 per persoon)
Afwerking
- Overgoten in wit
- Overgoten met donkere Belgische chocolade (+€0.5 per persoon)
- Overgoten met gekleurde chocolade (+€2 per persoon)
Decoratie
- Naamplaatje (+€3 stuk)
- Vuurpijl (+€5 stuk)
Saus
- Belgische Chocoladesaus (+€0.5 per persoon)
- Verse Aardbeien van Biobees zelfpluk coulis (lente/zomer) (+€0.5 per persoon)
- Andere…(+€0.5 per persoon)
Afhaling en vervoer
Wanneer u bestelt spreken we samen af wanneer u wenst af te halen.
Mechelsesteenweg 43
B-3071 Erps-Kwerps
Voor uw gemak kunnen de ijstaarten verpakt worden in een isothermische doos, waarin de ijstaart maximum één uur bewaard kan worden zonder extra koeling, afhankelijk van het weer. Isothermische draagtakken kan u ter plaatse ook aankopen. Maar denk eraan, het is en blijft roomijs, dus voorzie steeds een goede buffer en drijf de ijstaart niet tot het uiterste, of het loopt verkeerd af! Bij thuiskomst zet u de ijstaart onmiddellijk in een diepvries van -18°. Indien u een isothermische doos hebt, haal dan wel het deksel eraf, zodat de koude eraan kan.
Bij afhaling krijgt u tevens een smaakfiche mee met serveer-en bewaartips.