Waarden

Dagelijks creëer ik ijstaarten en versnaperingen in mijn thuisatelier met de controle over de primaire producten. De onberispelijke afwerking van al de ijstaarten is een culinair hoogtepunt.  Ik nodig u uit om mijn universum te komen ontdekken, waar kwaliteit en creativiteit heerst in een oneindige keuze van betoverende afwerkingen. Van klassiekers tot unieke creaties. Ook goesting gekregen?

Bekijk snel het assortiment en bestel nu uw persoonlijke favoriet!

Bij Tivoli Boutique staan 3 principes centraal:

Kwaliteitsvolle ingrediënten en lokale producten

De natuur schenkt ons het allerbeste. Alleen de fijnste en meest natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. Zo herontdekt u vergeten parfums en de ware smaken en kleuren van de ingrediënten.

Mijn roomijs is gemaakt van supervers hoevemelk-en room van Hoeve de Ploeg. Het bevat hoge voedingswaarde, is zuiver en onbehandeld zodat al de rijkelijke vitaminen, mineralen en natuurlijke smaken bewaard blijven.

Het gebruik van lokale producten zoals aardbeien van Biobees zelfpluk tuinbouwbedrijf, koffie van de koffieliefhebber, speculaas uit Grazen van Vanvuchelen, ... zij geven aan Tivoli Boutique producten, net dat smaakje meer.


Ambachtelijk vakmanschap

Tivoli Boutique durft de platgetreden paden te verlaten, en blijft daarbij nauwgezet vasthouden aan zijn artisanale productiemethodes. Met respect voor authenticiteit en karakter.

Verfijnde smaakcombinaties

Ik kies voor het pure product!
In mijn zoektocht naar nieuwe smaken om iedereen te behagen, creëert Tivoli Boutique oneindige smaken en de originele ijstaart van uw dromen. 

Tivoli Boutique
Sofie Wouters
Mechelsesteenweg 43
3071 Erps-Kwerps

Socials

Blijf je graag op de hoogte?