Wanneer gaat Tivoli Boutique terug open?
De verbouwingen kosten tijd. Er is al zoveel gebeurd op de werf. Maar er staat ook nog heel wat op het programma. Daarom durf ik momenteel geen openingsdatum te communiceren.
Bestellen
Er zijn steeds enkele ijstaarten en ½ liter beschikbaar in de vriestoog zonder bestelling. Een selectie versnaperingen kan u ook kopen zonder vooraf te bestellen.
U kan aanbellen, en op goed geluk ben ik thuis.
U kan aanbellen, en op goed geluk ben ik thuis.
Afhalen en vervoer
Afhaling
Wanneer u bestelt spreken we samen af wanneer de afhaling het best past. In Erps-Kwerps, op het moment dat u wenst.
Wanneer u bestelt spreken we samen af wanneer de afhaling het best past. In Erps-Kwerps, op het moment dat u wenst.
Betalen kan cash, met de app of via overschrijving.
Vervoer
Voor uw gemak kunnen de ijstaarten verpakt worden in een isothermische doos, waarin de ijstaart maximum één uur bewaard kan worden zonder extra koeling, afhankelijk van het weer. Isothermische draagtakken kan u ter plaatse ook aankopen. Maar denk eraan, het is en blijft roomijs, dus voorzie steeds een goede buffer en drijf de ijstaart niet tot het uiterste, of het loopt verkeerd af! Bij thuiskomst zet u de ijstaart onmiddellijk in een diepvries van -18°. Indien u een isothermische doos hebt, haal dan wel het deksel eraf, zodat de koude eraan kan.
Bij afhaling krijgt u tevens een smaakfiche mee met serveer-en bewaartips.
Serveer-en bewaartips
Om de smaak ten volle tot z’n recht te laten komen het snijden gemakkelijk te laten verlopen haalt u de ijstaart 15 tot 30 minuten op voorhand uit de diepvries om te acclimatiseren. Plaats de ijstaart idealiter in de koelkast. Zit deze vol, of is de ijstaart te groot, plaats ze dan terug in de isomodoos met, deze keer, het deksel erop. Gebruik een groot, scherp mes met een warm en droog lemmet om te snijden. Hou het lemmet onder warm water of steek in een maatbeker met warm water en droog steeds goed af om ijskristallen te voorkomen.
Bewaar de ijscreatie tot maximum 6 maanden na aankoop in de diepvries op -18C in een volledig afgesloten verpakking (Tupperware).
Voor uw gemak kunnen de ijstaarten verpakt worden in een isothermische doos, waarin de ijstaart maximum één uur bewaard kan worden zonder extra koeling, afhankelijk van het weer. Isothermische draagtakken kan u ter plaatse ook aankopen. Maar denk eraan, het is en blijft roomijs, dus voorzie steeds een goede buffer en drijf de ijstaart niet tot het uiterste, of het loopt verkeerd af! Bij thuiskomst zet u de ijstaart onmiddellijk in een diepvries van -18°. Indien u een isothermische doos hebt, haal dan wel het deksel eraf, zodat de koude eraan kan.
Bij afhaling krijgt u tevens een smaakfiche mee met serveer-en bewaartips.
Serveer-en bewaartips
Om de smaak ten volle tot z’n recht te laten komen het snijden gemakkelijk te laten verlopen haalt u de ijstaart 15 tot 30 minuten op voorhand uit de diepvries om te acclimatiseren. Plaats de ijstaart idealiter in de koelkast. Zit deze vol, of is de ijstaart te groot, plaats ze dan terug in de isomodoos met, deze keer, het deksel erop. Gebruik een groot, scherp mes met een warm en droog lemmet om te snijden. Hou het lemmet onder warm water of steek in een maatbeker met warm water en droog steeds goed af om ijskristallen te voorkomen.
Bewaar de ijscreatie tot maximum 6 maanden na aankoop in de diepvries op -18C in een volledig afgesloten verpakking (Tupperware).