Bestellen

 

U kan telefonisch of via e-mail bestellen.
Maar spring gerust binnen. Als ik thuis ben dan help ik graag verder.

Er zijn steeds enkele ijstaarten en ½ liter beschikbaar in de vriestoog zonder bestelling.
Een selectie zoetigheden kan u ook kopen zonder vooraf te bestellen.

 

 

Afhalen en vervoer

Afhaling
Wanneer u bestelt spreken we samen af wanneer de afhaling het best past. In Erps-Kwerps, op het moment dat u wenst. 


Mechelsesteenweg 43 
B-3071 Erps-Kwerps


Betalen
kan cash, met de app of via overschrijving.

Vervoer
Voor uw gemak kunnen de ijstaarten verpakt worden in een isothermische doos, waarin de ijstaart maximum één uur bewaard kan worden zonder extra koeling, afhankelijk van het weer. Isothermische draagtakken zijn ter plaatse beschikbaar. Maar denk eraan, het is en blijft roomijs, dus voorzie steeds een goede buffer en drijf de ijstaart niet tot het uiterste, of het loopt verkeerd af!  
Bij thuiskomst zet u de ijstaart onmiddellijk in een diepvries van -18°. Indien u een isothermische doos hebt, haal dan wel het deksel eraf, zodat de koude eraan kan.  
Bij afhaling krijgt u tevens een smaakfiche mee met serveer-en bewaartips.  

Serveer-en bewaartips
Om de smaak ten volle tot z’n recht te laten komen het snijden gemakkelijk te laten verlopen haalt u de ijstaart 15 tot 30 minuten op voorhand uit de diepvries om te acclimatiseren. Plaats de ijstaart idealiter in de koelkast. Zit deze vol, of is de ijstaart te groot, plaats ze dan terug in de isomodoos met, deze keer, het deksel erop. Gebruik een groot, scherp mes met een warm en droog lemmet om te snijden. Hou het lemmet onder warm water of steek in een maatbeker met warm water en droog steeds goed af om ijskristallen te voorkomen.   
Bewaar de ijscreatie tot maximum 6 maanden na aankoop in de diepvries op -18C in een volledig afgesloten verpakking (Tupperware).   

Tivoli Boutique
Sofie Wouters
Mechelsesteenweg 43
3071 Erps-Kwerps

Socials

Blijf je graag op de hoogte?